Hvem er egentlig

Mari Vige?

Om Meg

Jeg er Mari,  kone, mamma til 3 og CEO i min egen business. Elsker kaffe latte med salt karamell, tid for meg selv og gjerne en god bok. Og jeg er SÅ glad for at DU er her! 

Bloggen Virtuell Assistent

Du har kanskje snublet over denne siden fordi du enten trenger en Virtuell Assistent eller fordi du trenger hjelp med din VA-business. Trenger du tjenester, så trykker du her. 

Men, du som er her fordi du har startet eller ønsker å starte som Virtuell Assistent, du er kanskje her fordi det ikke var så lett som du trodde? 

"

Det er skikkelig hardt arbeid å starte sin egen business, men det er absolutt mulig å bygge en VA-business som du kan både leve av og trives med. En business du er stolt av og der du tjener gode penger. 

For ikke veldig lenge sider så var jeg DEG. Derfor vet jeg også at jeg kan hjelpe deg!

Når jeg startet min business som Virtuell Assistent, så tok det ikke lang tid før jeg var veldig overveldet av all informasjonen der ute. For ja, informasjon finner du overalt på nettet. Jeg var kjempegira i starten, men kom til et punkt der jeg ikke visste det neste skrittet. Jeg så på alle de andre som var så dyktige med businessen sin, og jeg drømte om å få det til sånn som de. Jeg ville at MIN drøm skulle bli virkelig. Å jobbe hjemmefra, tjene greit og ha et fleksibelt liv sammen med familien min. 

Men istedenfor å gi opp, så tok jeg noen skritt. Jeg tok kurs, tok kontakt med potensielle kunder, testet ut ulike strategier og lærte MYE. Og så begynte ting å skje i businessen og det tok ikke lang tid før den var noe jeg kunne leve av. 

Mitt ønske er at DU skal oppleve det samme. At du skal starte DIN business som Virtuell Assistent og virkelig oppleve at det lykkes. 

Jeg vil at du skal slutte å drømme og begynne å GJØRE.  

Mari Vige

DAGLIG LEDER // EIER

Book din gratis 30 min Discovery Call